Workshop Vitaal leiderschap

Stap in de wereld van inspiratie en verbinding.

Met deze workshop maak je kennis met de betekenis van Vitaal leiderschap, Wat Vitaal leiderschap doet voor jou als persoon, wat het effect is in relatie tot de ander en hoe jouw organisatie nog meer rendement kan halen door in te zetten op vitaal leiderschap.

Vitale leiders creëren vitale medewerkers

Wil je vitale medewerkers die optimaal presteren? Vergeet dan niet te investeren in de vitaliteit van zowel je medewerkers als leidinggevenden. Wist je dat  Leiderschapsstijl bepalend is voor de vitaliteit van medewerkers? (Schaufeli, 2015). Leidinggevenden die hun medewerkers sturen op persoonlijke ontwikkeling, en zorgen voor een goede verbinding maken dat deze beter met tegenslag om kunnen gaan. Medewerkers worden vitaler en presenteren optimaal. Duurzaam resultaat boek je dus alleen als je óók investeert in leidinggevenden. Zet daarom in op Vitaal Leiderschap.

Deze korte workshop is praktische en ervaringsgericht. Je gaat dus zelf en met elkaar aan de slag voor verdieping en bewustwording. Met actieve werkvormen zul je ervaren wat de kracht is en de waarde is van verschillen in Vitaal Leiderschap.

En zoals de titel van deze workshop ook aangeeft. ‘Je gaat weg met inspiratie die je in de praktijk direct kunt inzetten’.

Neem een zakelijke relatie van je mee en je zult een sterke(re) verbinding creëren met hem of haar.

Ben jij (mede) verantwoordelijk voor mensen in je organisatie dan is deze workshop een absolute aanrader.

Of ben je eigenaar / directeur, HRM manager of (team)manager;  meld je dan direct aan.

Reacties zijn gesloten.