Meedenksessie

En nu is het klaar!

Je team heeft veel meer potentie dan er nu uitkomt. Dat benadeelt de klanten van je organisatie en jij komt in een spagaat terecht. Je wordt geleefd en het kost je moeite om nog overzicht te houden over het werk van je team en de dingen te doen die het management van je verwacht. 

Je maakt je grote zorgen en je weet ergens wel waar het aan ligt, maar je kunt er de vinger niet op leggen. Wat speelt er nou écht bij je team? Het lijkt wel of je daar steeds minder zicht op hebt.

Je wilt dat er iets gebeurt dat langer houdbaar is dan een dag training

Als jij een van de vele leidinggevenden bent die piekeren over het aansturen van je team, die zich zorgen maken over hun teamleden én over hun eigen belasting, dan zou je vast heel graag een dagje over extra ogen en een extra brein beschikken. Het liefst extra ogen die ook de gedachten van je teamleden kunnen lezen 😉 en een brein dat frisse nieuwe inzichten aanreikt. Zodat je daarna weer met je team aan de slag kunt gaan. 
Zodat jij weer het overzicht hebt in wat er moet gebeuren en je de volgende stappen kunt zetten. 
Zodat je straks weer een team hebt waarmee je gezamenlijk aan de slag kan gaan. Een team waar jij ook weer energie uithaalt.

Dat kan!

Dat kan met een meedenksessie, waarin ik jouw extra hersenen ben, een paar extra ogen en oren met een onafhankelijke en neutrale blik. Tijdens een mystery visit bijvoorbeeld, of door het bijwonen van een vergadering. Een meedenksessie duurt minimaal een dagdeel en maximaal vierdagdelen. 

Hèhè, overzicht en perspectief

Het resultaat van zo’n meedenksessie is dat jij weer rust en ruimte krijgt door het overzicht en de mogelijkheden aangereikt krijgt voor jouw droomteam. Je weet waar je aan toe bent en waar je naartoe wilt gaan.  

Je ontvangt met deze meedenksessie:

  1. Overzicht in de situatie
  2. Mogelijk nieuwe inzichten die je zelf nog niet had gezien
  3. Concrete manieren om een beweging in gang te zetten naar jouw gewenste situatie. (te zwak nog?)
  4. Concrete manieren waar je mee aan de slag kan om meer effectiviteit te halen uit je werkdag.

Wacht niet langer af. Het is klaar!

 

Kies je pakket en bepaal zelf je investering

Wil je een klein doorkijkje van een dagdeel of ga je direct aan de slag met een goed fundament met een Diferenci Basis Training.

fotocredits: Gerard Altmann

Misschien lost de tijd vanzelf wel iets op…

Misschien komt het team vanzelf wel weer in een volgende fase terecht en dan kan het deze situatie zelf oplossen. Misschien helpt het als je gewoon weer beter slaapt en als je zelf besluit niet meer te gaan overwerken. 

Ja, misschien… Maar dan blijf je dus doen wat je altijd deed (ja, ook als je nu besluit om niet meer over te werken – want wees eerlijk, hoe vaak heb je je dat al voorgenomen?). Je weet dat je dan toch gewoon weer krijgt wat je kreeg. En als de basis niet staat en niet werkt dan loop je, nu of over een maand, tegen al die dingen aan waar je nu ook al tegenaan loopt. Je medewerkers blijven last houden van de stress en het ziekteverzuim zal hoger worden – en daarmee heb je er nog een probleem bij. In de huidige arbeidsmarkt wil je goede medewerkers behouden, anders krijg jij straks ook hún taken nog eens erbij.

Je hebt geen tijd voor dit soort zaken, want je loopt nu al achter. Eigenlijk ben je het ook wel zat. Heel herkenbaar. Je weet dat je zelf ook aan de slag moet en jouw team zal alleen de stappen durven zetten als jij dat ook gaat doen. Wees weer die leider die je wilde zijn toen je begon en zet die eerst stap. 

Een aspirine kost niet zoveel, maar het neemt allen de symptomen weg. Door naar de oorzaken te gaan zul je merken dat je geen aspirine meer nodig hebt, maar een gezonde voedingsbodem voor jouw team. De voedingsbodem die je met dit traject gaat samenstellen. 

Gaat dit traject wonderen verrichten voor mij en mijn team? Dit traject gaat niet het toverstokje zijn voor de verandering. Wel kun je op een ochtend wakker worden en je realiseren dat er stappen gemaakt zijn die je in door dit traject hebt gezet. 

De wonderpil dat ben jij dus zelf, wacht niet langer en voorkom nog meer buikpijn, slapeloze nachten en hoofbrekers. 

Wacht niet langer af. Het is klaar!

 

Wil je liever direct de verandering van bisnuit realiseren, heemdan direct contact op of meld je aan voor een Diferenci Basis Training! 

Reacties zijn gesloten.