Aanbod

Basistraining Diferenci

Tijdens deze tweedaagse ontdek je de waarde van verschillen. Het is een reis naar binnen. Je ontdekt de verschillen tussen ‘ik en de ander’ en ontdekt kansen en mogelijkheden voor persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling. Passend bij jouw persoonlijke DNA. Een fundament waarop je kunt bouwen.

 

Breintraining & diferenci  

Hoe neem jij informatie op in je brein? Hoe kun je hier gebruik van maken, het jezelf makkelijker maken en hoe kun je zorgen dat jouw informatie overkomt. Hoe kun je dit gebruiken bij de communicatie binnen je team? Je brein is dus een belangrijk onderdeel als het gaat om informatie opnemen. Ontdek hoe het komt dat je ondanks dat heel erg goed denkt te communiceren maar dit toch niet altijd overkomt. Een mooi vervolg op de basis training Diferenci alsmede een mooi start om eens kennis te maken met de waarde van verschillen. Als jij weet hoe jouw collega informatie opneemt is dat een zeer effectieve en pure winst voor de samenwerking en de organisatie!  

Je kunt dit ook gebruiken voor de ondersteuning bij het maken van huiswerk. Lees hier meer over het aanbod Eerste hulp voor ouders.

 

Meedenksessie

Van een klein doorkijkje tot een röntgenfoto van de huidige situatie.

 

Coaching

Coaching is maatwerk en helemaal afgestemd op jouw vraagstelling en het concrete gedrag van de gecoachte. 

Individuele coachingstraject
Team coaching
Sparringsmomenten-  korte coachingssessies

 

 

Open inschrijving

Bekijk hier de data voor een open inschrijving van de trainingen workshops, er zijn ook online mogelijkheden. 

 

 

Reacties zijn gesloten.