Vitaliteit & Leefstijl coaching

Integrale vitaliteit en leefstijl coaching  

Talent2Share, helpt medewerkers nog succesvoller hun talenten te delen. Om dit optimaal te doen zijn er meer facetten van belang dan alleen je talenten te leren herkennen en te erkennen. Talent2Share kijkt naar meerdere aspecten die met elkaar samenhangen; het fysieke aspect met het lichaam, het sociaal emotionele, het spirituele (waaronder de essentie, identiteit en kernwaarden) en de motivatie en activering (de verantwoording). Zowel privé als werk gerelateerde zaken worden meegenomen.

Bent u werkgever? Kijk dan op Integrale vitaliteit voor werkgevers.

Bij Talent2Share wordt er door de coachi concreet aan de slag gegaan met doelen.

Wilt u eigen regie over uw leven? Bent u op zoek naar uw levensdoel? Wilt u graag meer bewegen, maar u doet het niet? Verliest u alleen maar energie in plaats van dat u energie geeft en krijgt? U slaapt slecht, wordt moe wakker, last van concentratieverlies, burn-out klanten, of wellicht heeft u te veel hooi op uw vork of loopt tegen zaken, die u al klein beetje herkent maar niet zo goed wat u ermee moet. Mogelijk heeft u te maken met het verlies van uw baan, of een dierbare.

Het zijn allemaal vragen waar een integrale vitaliteit en leefstijl coach u mee verder kunt helpen. Mogelijkerwijs loopt u op dit moment vast en bent u daardoor op deze site terecht gekomen. Herkent u zich in deze klachten?

In welke fase of situatie u ook zit, we verzekeren u dat u altijd iets heeft aan een integraal vitaliteit en leefstijlcoach. Bij het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid, bij stress of hoge werkdruk of bij welke vorm van disbalans of leefstijlvraagstukken dan ook.

U krijgt in dit traject uw eigen regie en verantwoordelijkheid terug.

Wil jijzelf of wil je voor je medewerkers aandacht voor vitaliteit en leefstijl en het zo optimaal mogelijk gebruik maken van elkaar talenten in het werk en in jouw leven, neem dan contact op Talent2Share.

Voordelen van integrale vitaliteit en leefstijl coaching

  • Ieder coach kijkt op een integrale wijze naar de vijf gebieden in het MARK® model
  • U heeft 1 aanspreekpunt die u op meerdere facetten begeleid
  • De coach is opgeleid met een post HBO geregistreerde opleiding
  • U werkt aan werkbare doelen, die passen bij uw waarden.
  • Er wordt gekeken naar de gevolgen van disbalans (symptomen/klachten)
  • De onderliggende oorzaken van disbalans worden meegenomen en door u aangepakt, zodat blijvende en diepgaande resultaten worden gerealiseerd.
  • Ieder coach heeft ook zijn of haar ervaringen en andere tools die ingezet kunnen worden.
  • Bemiddeling met uw werkgever is te allen tijde mogelijk in dit traject.
  • Altijd helder over de investering

Meer informatie over dit traject? Neem dan contact op 

 

 Bronvermelding “Dit integrale balansmodel is
ontwikkeld door MARK Academy voor Leefstijl

 

Reacties zijn gesloten.