Effectief omgaan met je brein

Informatie opnemen in je brein Dat doe je zo!

Op welke wijze neem jij het makkelijkste informatie op in brein? Wanneer staan jouw luikjes open om informatie op te nemen? Het houd je jouw brein actief? Met de Meerinzicht in Leerstrategien (MILS) krijg je een kijkje in jouw eigen brein.

MILS

Welke voorkeur heb jij, wanneer ben jij effectief bezig?

Meld je nu aan voor deze interactieve workshop. Je krijgt inzicht in hoe jouw brein functioneert met het opnemen van informatie. Wat jij er aan kan doen om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. 

Je leert de verschillende voorkeurstijlen, welke voorkeuren jijzelf hebt en hoe je nog gemakkelijker, efficiënter en sneller informatie kan opnemen.
Je vult vooraf een online onderzoek in, die je na betaling krijgt toegestuurd. Daaruit volgt jou persoonlijk profiel van de MILS die je gebruikt tijdens deze workshop. MILS staat voor Meer inzicht in je Leer Strategie.

Schrijf je in voor de deze workshop inclusief je persoonlijke MILS profiel. Er zijn ook mogelijkheden voor een incompany training. Ik neem graag contact op als je hier meer informatie over wilt. Vul in dat geval even het contact formulier op, of neem zelf contact op

 

 

Reacties zijn gesloten.