Wie ben ik

Maak verbinding met mij

Mijn naam is Annemiek de Meulmeester-Grobbe. Ik ben een andere jij.AnnemiekdeMeulmeester

Mensen omschrijven mij als een warme, open persoonlijkheid. Mijn kracht is het verbinden van mensen met zichzelf en hun omgeving. Ik ben blij dat jij er bent. Ik accepteer en respecteer jou, zoals jij bent. Ik ben er voor jou. Met mijn onbevangen en zachte karakter, begeleid ik jou graag in jouw zoektocht naar jezelf en jouw natuurlijke talenten.

Bij mij staat het persoon centraal en niet de methodiek. Samen zoeken naar de juiste wegen maakt dan ook deel uit van de reis die je samen met mij maakt. Tegen welke obstakels loop jij aan in het leven? Met mij creëer je een concreet vraagstuk en concrete doelen. Daarna bekijken wij samen welke methode jou naar die doelen brengt en of deze aansluiten bij jouw persoonlijkheid.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig en ontwikkel continue. Ik ben dan ook constant op zoek naar nieuwe methoden waarmee ik jou kan helpen.

Maak verbinding met mij, als jouw sparringpartner en spiegel. Een verbinding die jou inspireert voor de volgende stap in jouw leven. Die jou inzichten en rust brengt. Maak verbinding met mij en beleef intens het proces wat wij samen doormaken.

Talent2Share is Annemiek en omdat iedereen uniek is gaat het uiteindelijk om de persoon erachter. Ik werk graag samen met anderen, vandaar ook ‘wie zijn wij’.  Ik krijg hier energie van, ik leer zelf dingen bij op mijn vakgebied en in levenservaringen. Zakelijk verbind ik me graag met mensen die passen bij mijn waarde, zodat mijn klanten op mij kunnen bouwen.

Voel je vrij en neem contact op!

Annemiek de Meulmeester
+31615634393
annemiek@talent2share.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.