InformatieVerwerkingsStijlen van je Brein

Mailen, bellen, vergaderen, onderweg die interessante podcast luisteren; we zijn de hele dag bezig met informatie verwerken. Dat gaat automatisch en denken we niet meer over na. Tenminste, zo lijkt het. Want sta jij er wel eens bij stil dat jij misschien op een hele andere manier kennis opneemt dan jouw collega? En wat deze manier zegt over jouw communicatie en samenwerking. Weet jij hoe je efficiënt werkt?

 

IVS InformatieVerwerkingsStijlen

Hoe werkt jouw brein bij het het verwerken van informatie? 

Met de informatieverwerkingsstijl-analyse (IVS-analyse) krijg je inzicht in hoe het brein omgaat met informatie en hoe jouw brein werkt. Je persoonlijke IVS-profiel geeft jouw inzicht in de zes verwerkingsstijlen. 

Communiceer jij veel met collega en of klanten? Geef je leiding aan medewerkers of heb je te maken met veel kennisoverdracht en opleidingen? Dan is de unieke IVS analyse van toegevoegde waarde. Dit bespaart jouw veel tijd, energie en kosten. 

Weet jij waar je op moet letten om jouw boodschap in het brein van de ander te laten landen? 

Wat krijg je

Een analyse van de zes stijlen: tekstueel, auditief, visueel, interpersoonlijk, bewegen en structuur.  Hieruit komt jouw persoonlijke profiel met de voorwaarden om efficiënt en effectief te leren. Je krijgt concrete tips voor communicatie en samenwerking. Dit kan zowel als individu, als voor een team. 

 

Het resultaat

Inzicht in jouw persoonlijke IVS-profiel en hoe jij het makkelijkste informatie opneemt.
Hoe de combinatie van de IVS op elkaar inwerken en hoe dat jou versterkt. Je kent jouw voorwaarden.
Je weet hoe je rekening kan houden met specifieke andere breinen; neurodiversiteit.
Praktische toepassingen in jouw communicatie naar collega’s en klanten.
Inzicht in je concentratievermogen.

 

Meer weten?

Er is altijd een inspiratie sessie mogelijk.

Reacties zijn gesloten.