Bereikbaar, veilig en vertrouwd

We zijn bereikbaar, werken veilig en vertrouwd

Het coronavirus heeft een bijzondere impact op onszelf en onze omgeving in jouw leefsituatie, je woon- en werkomgeving, zowel in jouw stad als Nederland, Europa en de hele wereld. Dat maakt de impact ook op ons bewustzijnsniveau. Juist daarom is het goed om te investeren in Vitaal Leiderschap.  Inmiddels zijn veel mensen gewend aan online werken, maar nog lang niet allemaal en dat is helemaal oké. Ik ondersteun je waar nodig tijdens de trainingen en coaching. 

Ik zorg ervoor dat ik me aan de RIVM richtlijnen houd en ik volg de NOBCO adviezen, zodat ik er nog steeds kan zijn voor jou en jouw team en al mijn andere klanten.

 

Voorbereidingstips voor jou tijdens online coaching

– Rustige plek: Zorg dat je zelf op een rustige plek zit waar je je veilig voelt.
– Ongestoord: Hang een papiertje op dat je niet gestoord kan worden. 
– Schrijf en tekenspullen: zorg dat je aantekeningen kunt maken.
-Gebruik een werkende tablet of laptop en
zet je telefoon en meldingen uit.
– Verbinding: zorg voor een goede verbinding.

Vind je het nog steeds spannend. Neem dan de stap om te doen en ervaar wat de mogelijkheden zijn. Ook dingen doen en uitproberen hoort bij Vitaal Leiderschap.   

 

Weet dat je niet alleen staat met vraagstukken rond jouw leven en het aansturen van jouw team. Er kan in deze tijd nog heel erg veel. Ik werk online, begeleid teams online en individuele gesprekken zijn ook mogelijk. Daarmee kun je je nog steeds aanmelden voor coaching en teamtraining. Het aanbod zoals die nu beschreven, kan hier en daar dus afwijken. Voor iedereen en zeker voor het vakgebied van trainingen coaching is lichaamstaal een belangrijk element. Ik houd daar rekening mee met de aangeboden methodieken, tools en werkvormen.

 

Mooie vragen om bij stil te staan zijn als het gaat om Vitaal Leiderschap.
Hoe wil me vandaag voelen?
Welke rol heb ik vandaag en wie ik wil daar zijn?
Wat heb ik vandaag gedaan?
Daar horen ook een wandeling bij, het huishouden en telefoongesprekken.
Maak het klein en sta hierbij stil.
Waar ben je dankbaar voor?

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.