Talentmanagement in uw organisatie

De juiste mensen, op de juiste plek

Talent2Share faciliteert jouw medewerkers in het succesvol kunnen zijn in wie ze zijn, doen waar ze goed in zijn en goed zorgen voor hunzelf en hun lichaam, zodat ze optimaal inzetbaar zijn én blijven. Hiermee zijn ze duurzaam inzetbaar. Vertrouwen, vertrouwen in jezelf, jezelf durven laten zien in wie je bent en waar goed in bent. Jezelf respecteren en verzorgen in hier en nu, voor nu en de toekomst.

Je bent ondernemer en werkgever. De werknemers gaan dagelijks voor jouw bedrijf aan de slag. Zij gaan aan slag met datgene wat van hen verwacht wordt. Zijn die verwachtingen helder? Hebben jullie hier hetzelfde beeld bij? Zien jullie elkaar op kantoor of werken jullie op afstand met elkaar. Alles is tegenwoordig mogelijk. Haal jij echt het maximale uit jouw menselijk kapitaal? En haalt jouw werknemer het maximale uit zijn potentieel? Zitten de juiste mensen wel op de juiste plek?

Er is zojuist een vacature binnen jouw bedrijf vrijgekomen. De functieomschrijving is verspreid, maar spreekt kennelijk niet de juiste kandidaten aan. Hoe kom je aan de perfecte werknemer voor deze functie?

Als werkgever of manager neem je niet alleen mensen in dienst, maar ga je een verbinding met hen aan. Je bouwt aan een relatie die ontzettend waardevol is voor zowel de persoon zelf als voor het bedrijf. Bij Talent2Share staat deze relatie hoog in het vaandel. Daarnaast ziet Talent2Share een groot belang in de tevredenheid van werknemers. Als zij het naar hun zin hebben en op de juiste plek zitten, zijn zij het meest waardevol voor het bedrijf.

Zoek samen met Talent2Share naar een oplossing voor jouw vraagstuk middels het ontdekken en ontwikkelen van talenten, coaching, training en advisering. Samen bepalen we het doel en werken we toe naar het voor jou gewenste resultaat.

Spelen er al vraagstukken? Met een Quickscan Organisaties in Balans kom je erachter wat er speelt, wat de aanleidingen hiertoe zijn en wat het gewenste resultaat is en hoe je daar komt.

Vergelijkbare managementcases met de talenten analyses kun je lezen op de site van TMA

Reacties zijn gesloten.