Samenwerking

Samenwerking geeft mij de vrijheid om te blijven ontwikkelen, om nog meer te kunnen aanbieden aan mijn en onze klanten.

Die samenwerking geef ik vorm door mijn netwerk in onder andere:

Vitaliteit en Leefstijl coaching
Coaches die zich richten op vitaliteit en leefstijl en die bereid zijn samen te werken. Ik verbind u graag met mijn netwerk. Opgeleid via de MARK Academy.

 

Mark in Company, samenwerking op het gebied van integraal vitaliteit en leefstijl. Ben je zakelijk verzekerd bij Zilveren kruis met jouw organisatie? Dan kan ik met Mark in Company een traject verzorgen dat in aanmerking komt voor een vergoeding bij Zilveren Kruis.

TMA Methode, als gecertificeerd professional. Deze tool geeft inzicht in je drijfveren, talentenen competenties.

Talent Power
Een samenwerking op Talent Management voor een talentenscan in uw organisatie of voor individueel traject. Via de Talent Power portal maak je de TMA, zie een voorbeeldrapportage  Talenten Motivatie Analyse .

 


FM2Share de facilitaire c
oöperatie

Een coöperatie, ontstaan uit een netwerk van hoog opgeleide, ervaren FM-professionals die als zwerm gestart zijn en nog steeds vanuit die gedachte opereren.  Kenmerkend van de groep is dat zij zich blijven ontwikkelen, voorop in de markt durven te lopen en zij allemaal de gedachte hebben; ‘ delen is vermenigvuldigen!’. En dat past weer goed bij Talente2 Share. Met FM2Share is mijn facilitaire kennis nog steeds waardevol in coaching op facilitair gebied. meer info

 

Studieberoepskeuze
Omdat ik geloof dat als je de juiste studie kiest die bij jouw natuurlijke talenten past, werk ik samen met studieberoepskeuze. meer info

 

 

Ik ben aangesloten bij :

 

 

 

 

 

 

Beroepsvereniging Leefstijl Coaching Nederland.

 

 

Netwerkclubs
Ik kan u verbinden met de mensen die ik vertrouw. Ik ben jaren lid van BNI Den Haag een onderdeel van Business Networking International. Netwerken door het opbouwen van relaties. Ik ben lid van BNI Orakel. Je Bengt van harte welkom als mijn gast om mee te komen.

 

BeAangesloten bij Bewust Den Haagwuste Den Haag
Aangesloten bij netwerk van Bewust Den Haag

 

Reacties zijn gesloten.