Werkwijze

Wat past bij jou?

Als je Talent2Share vraagt om jou te helpen bij de volgende stap in jouw leven, word jij als individu behandeld. Elk mens is uniek, elk mens heeft andere behoeften. Samen met Talent2Share vorm je een concreet vraagstuk en concrete doelen aan de hand van jouw behoeften. Talent2Share gaat hiermee uit van jou als individueel wezen. Je wordt gerespecteerd zoals je bent, jouw sterktes, maar ook jouw beperkingen. Talent2Share ziet schoonheid in jou. Als je hulp hebt in jouw proces dan kan dat met Talent2Share. Talent2Share biedt een anker, een vangnet, zodat jij kan werken aan de stappen die nodig zijn met een spiegel en een duwtje in de rug.

Die unieke benadering vind je ook terug in de methoden die Talent2Share toepast om tot jouw doelen te komen. Jij staat centraal en er wordt daarom een individueel traject gevormd die past bij jouw persoonlijkheid.

Talent2Share maakt gebruik van (een combinatie van) de volgende methoden: 

Talent Power Drijfveren Analyse

Een objectieve, wetenschappelijk, opbouwende en diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. 22 drijfveren en 44 talenten worden uitvoerig in kaart gebracht en je krijgt inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 Competenties.
Wil je meer weten over deze methode kijk dan naar deze informatiefilm van Talentpower. Of naar het animatiefilm over de TMA

NLP coaching

Een techniek die zich richt op hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP kijken we naar jouw individuele denk- en gedragspatronen en hoe we deze kunnen hervormen om eventuele problemen weg te nemen.

 Reiki I&II (universele energie)

Reiki laat lichaam en geest loskomen uit een verstarde positie en weer in beweging komen, om te veranderen en te ontplooien. Talent2Share zet Reiki in, in combinatie met persoonlijke coaching gesprekken.

Opstellingen

Deze methodiek wordt gebruikt om vraagstukken te verhelderen. Voor een diepgaandere opstelling werkt Talent2Share samen met andere partijen.

Tzolkin profielen

In een persoonlijk profiel vind je een overzicht van jouw kwaliteiten en talenten. Het is treffend hoe iedere keer weer de beschrijven kloppen en je er steeds weer diepere lagen uithaalt.  De specifieke informatie in jouw profiel activeert jouw eigen wijsheid en de antwoorden komen altijd uit jezelf.

Reacties zijn gesloten.