Workshop MILS studeren

WORKSHOP MILS MeerInzicht in LeerStrategie

Maak kennis met jouw leer strategie en maak het leren je zo gemakkelijke mogelijk door aan te sluiten op hoe het voor jouw hersenen het fijnste is. Dit zorgt voor meer studieplezier en een beter resultaat.  Op deze manier zul je je talenten nog beter kunnen ontwikkelen op de meest prettige manier voor jou. 

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Je maakt de MILS op een laptop van Talent2Share en we bespreken de vragenlijst met elkaar. Je krijgt drie leerstrategen mee die bij jou passen en je weet gelijk hoe jouw klasgenoten het beste leert.  Dat zorgt voor meer plezier tijdens het leren en erna! 

Je eerste ervaringen met leren heb je nu achter de rug en je eerste resultaten zijn ook binnen. Of dat nu goed is of maakt eigenlijk niet uit. Maar denk jij dat je met slimmer en eenvoudiger kan leren er nog meer tijd en resultaat kan halen, meld je dan aan!

 

AANBIEDING WORKSHOP LEERSTRATEGIE   

De MILS workshop;  Meerinzicht in Leerstrategie,  is in de omgeving van Den Haag en wordt gegeven door Talent2Share.

Aantal deelnemers zijn minimaal 2 en maximaal 6. Data zijn in overleg. Betaal nu geen 150 euro maar 125 Euro incl BTW Geldig tot 30 oktober 2018 Je krijgt hiervoor de MILS test, een rapportage en uitgebreid persoonlijke uitleg met praktische leeradviezen.

Aanmelden via het contactformulier of via  annemiek@talent2share.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.