Digitaal Vaardig Begeleiden

Future Fit Learning: Dé digitale upgrade voor HR, L&D en coaches

Door digitaal vaardig te zijn ben je toekomstbestendig. Hoe zorg je dat het overweldigende online leeraanbod gaat aanslaan bij medewerkers. En hoe ga je hiermee om als trainer en coach.  Want een ding is zeker een menselijke schakel blijft nodig om mensen te koppelen aan online leren.

Het FutureFit Learning Programma van TalentFirst biedt die essentieel schakel. Als trainer en coach begeleid ik je hierbij.

Leer van alle relevante experts in de markt, beweeg mee met de belangrijkste trends, leer digitaal vaardig begeleiden en deel ervaringen met duizenden collega’s in de community.

De Future Fit Learning Academy geeft je volledig toegang tot alle relevante kennis en inzichten in de makkelijke mogelijkheden voor jouw praktijk. Je waardeert de vele voordelen van online leren en technologie.

Je leert de nieuwe vaardigheden van, digitaal en op afstand, a-synchroon begeleiden. Inclusief shortcuts voor activatie, motivatie en stimulatie van anderen, op afstand, online en op schaal.

We hebben alle technologische mogelijkheden voor je geclassificeerd, zodat jij de relevante tools kunt doorlichten en uitkiezen.

Lees meer over het FutureFit Learning Programma van TalentFirst. Vul bij de aanmelding mijn naam in, dan begeleid ik je verder in dit traject. Natuurlijk mag je me ook even bellen.

Reacties zijn gesloten.