Studieberoepskeuze

Welke opleiding past er goed bij jou?

Een goede voorbereiding op een vervolgstudie is belangrijk. De keuze is enorm, er zijn 49796 opleidingen in 123 landen. Deze worden allemaal meegenomen in het onderzoek.

Een studieberoepskeuze traject scheelt je dus een enorm gepuzzel. Een verkeerde keuze scheelt je bovendien tijd, teleurstelling en geld als je een verkeerde studiekeuze maakt. En als je keuze gaat maken, hoe leuk is het dan als je een keuze maakt die past!

De mogelijkheden die wij bieden zijn:

GRATIS STUDIEKEUZE TEST

We bieden je een gratis test aan met de on-line test van 64 vragen. H et resultaat is een overzicht van opleidingen, op jouw niveau, die goed bij jou passen.  De gratis studiekeuzetest geeft je in 5 tot 10 minuten een globaal inzicht in welke opleidingen het best passen bij jouw interesses. Dus wil je geen uitgebreide psychologische analyse met professionele studie en beroepskeuze testen, maar heb je wel behoefte om een beeld te krijgen welke opleidingen er bij jou passen? Maak dan gebruik van de korte studieberoepskeuzetest. Daarmee krijg je alvast een idee waar jou talenten zitten en welke opleidingen er bij je kunnen passen.

UITGEBREIDE STUDIE BEROEPSKEUZE ONDERZOEK

Het uitgebreide StudieBeroepskeuze onderzoek bestaat uit een aantal professionele vragenlijsten (onderzoeken) die bij elkaar niet heel lang duren maar wel heel erg goed zijn. Vanuit de combinatie van talenten, interesses, menstype, studie en werkhouding en bepaalde lichamelijke beperkingen, ontstaat er een overzicht van welke beroepen en richtingen er goed bij jou passen. De uitgebreide rapportage wordt dit in een persoonlijk gesprek besproken. Je krijgt een duidelijk beeld van de opleiden en de beroepen die bij jou passen. Er zit een uitgebreide beschrijving bij wat de verwachting is van de beroepen.
Investering 195 euro incl BTW

 

PSYCHOLOGISCHE STUDIEBEROEPSKEUZE TEST

Wil je een keuze maken met het inzicht van zowel je talenten als je studieberoeps interesse dan zit je goed met het uitgebreide traject. Je krijgt dan  professionele psychologische onderzoeken en beroepskeuzetesten met  twee persoonlijke adviesgesprekken met een studiekeuze coach en/of loopbaan adviseur. Het traject ziet er als volgt uit:

De eerste 3 stappen doe je thuis achter de pc of laptop, dat je de gegevens hebt ontvangen in een mail.

Stap1 Een professionele en wetenschappelijk Talentenen Drijfveren Analyse. Dit onderzoek geeft inzicht in hoe jij als mens in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en welke dingen er dus zeker wel (en welke niet) in een opleiding of beroep moeten zitten.

Stap 2 Capaciteiten testen

Stap 3 Beroepssector interesse testen

Stap 4 Persoonlijk gesprek over de resultaten en jouw eigen verhaal en herkenning.

Stap 5 Een tweede gesprekken lasresultaat een overzicht aanpassende opleidingen en studies op jouw opleidingsniveau.

Investering  450 euro inclusief BTW

 

 

 

Reageren is niet mogelijk